Logo SindFISC

Nimeni nu poate fluiera o simfonie! Este nevoie de o orchestră pentru a o cânta!

H.E. Luccock

Cine suntem

SindFISC este o echipa! Sindicatul Naţional Finanţe Publice este o organizaţie sindicală care reuneste angajaţii din sistemul instituţional al Ministerului Finanţelor Publice.

Suntem o echipa!

Împreună, membru cu membru, formăm Echipa SindFISC!

Suntem o organizație sindicală națională care reunește, pe baza liberului consimțământ, angajați, funcționari publici și personal contractual, din cadrul Ministerului Finanțelor și instituțiilor aflate în subordinea și/sau sub coordonarea acestuia.

Suntem organizația de tip sindical național care, pentru prima dată, a dat posibilitatea tuturor angajaților din sistemul Finanțelor Publice să aibă un sindicat cu reprezentare națională, numai al acestora.

La nivel national suntem afiliati, prin Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie (FNSA) - organizatie reprezentativa la nivelul sectorului de activitate Administratia Publica, la CNS Cartel ALFA.
La nivel international suntem membri ai Federatiei Europene a Angajatilor din Serviciile Publice – EUROFEDOP.

Federatia Nationala a Sindicatelor din AdministratieLogo pentru CNS Cartel ALFALogo pentru Asociatia Profesionistilor in Administrare FiscalaLogo pentru EUROFEDOP

Unificarea și consolidarea activității sindicale din Finanțele Publice, la nivel național, cu scopul obținerii reprezentativității la nivel de angajatori și sisteme instituționale MF/ANAF/ONJN/AVR/ONPCSB reprezintă unul din obiective principale ale SindFISC.

Cei trei piloni ai construcției noastre îi reprezintă unitatea - transparență - profesionalismul.

Interesat?

Citiți în continuare despre avantajele aderării și cum va putem ajută.

Avantaje

Întrebări?

Contactați-ne folosind formularul sau direct la 0742 129 478

Contactare