Logo SindFISC

Nimeni nu poate fluiera o simfonie! Este nevoie de o orchestră pentru a o cânta!

H.E. Luccock

Cine suntem

SindFISC este o echipa! Sindicatul Naţional Finanţe Publice este o organizaţie sindicală care reuneste angajaţii din sistemul instituţional al Ministerului Finanţelor Publice.

Suntem o echipa! Împreună, membru cu membru, formăm Echipa SindFISC!

Suntem o organizație sindicală națională ce reunește pe baza liberului consimțământ, angajați, funcționari publici și personal contractual din cadrul Ministerului Finanțelor Publice și instituțiilor aflate în subordinea și/sau sub coordonarea acestuia.

Suntem organizația de tip sindicat național, care pentru prima dată, a oferit posibilitatea tuturor angajaților din sistemul Finanțelor Publice, să aibă un sindicat cu reprezentare națională, numai al acestora.

Logo pentru Federatia Alfa AdministratieLogo pentru CNS Cartel ALFALogo pentru Asociatia Profesionistilor in Administrare FiscalaLogo pentru EUROFEDOP

Suntem membri fondatori al Federației ALFA Administrație, afiliați național la CNS Cartel ALFA iar la nivel internațional, membri ai Federației Europene a Angajaților din Serviciul Public EUROFEDOP.

Unificarea și consolidarea activității sindicale din Finanțele Publice, la nivel național, cu scopul obținerii reprezentativității la nivel de angajatori și sistem instituțional MFP/ANAF, reprezintă obiective principale ale SindFISC.

Cei trei piloni ai construcției noastre îi reprezintă unitatea - transparență - profesionalismul.

Interesat?

Citiți în continuare despre avantajele aderării și cum va putem ajută.

Avantaje

Întrebări?

Contactați-ne folosind formularul sau direct la 0742 129 478

Contactare