Logo SindFISC

Nimeni nu poate fluiera o simfonie! Este nevoie de o orchestră pentru a o cânta!

H.E. Luccock

Programul Card Beneficii

Lensa

Websitelensa.ro

Servicii optica: consultatii optometrice, produse optice (ochelari, rame, lentile, accesorii, etc).

Programul Rabla

Reducerile oferite de programul Rabla, detaliate mai jos, sunt cumulabile cu codul vostru, FISCCORP23, care va ofera 15% extra-discount.

Tot ce trebuie sa faca colegii este sa mearga intr-un magazin Lensa, sa predea o pereche veche de ochelari (chiar si deteriorata) si obtin vouchere in valoare de 1.000 RON (10 x 100 RON). Voucherele pot fi folosite pentru achizitia unei noi perechi de ochelari, cu urmatoarele discount-uri:

  • 100 RON discount: comanda intre 300 si 499 RON.
  • 200 RON discount: comanda intre 500 si 999 RON.
  • Etc, 100 RON discount in plus, pentru fiecare 500 RON in plus la valoarea comenzii, pana la maxim 10 vouchere.

Voucherele ramase unei persoane sunt transmisibile catre oricine altcineva, nu sunt nominale. Campania este valabila pana la finalul lunii Septembrie.

Codul LENSACORP25

In luna Septembrie, in paralel cu campania Rabla, se ofera codul LENSACORP25, pentru 25% extra-discount la ochelarii de vedere. Puteti cumula acest cod cu Rabla, ajungand astfel la niste preturi extrem de avantajoase. Desigur, codul de mai sus nu se poate cumula cu codul pe care il aveati deja (un client poate prezenta in magazin sau pe site un singur voucher).

Incepand cu 1 Octombrie, pentru toate categoriile de produse, veti putea folosi in continuare codul FISCCORP23, care va ofera 15% extra-discount.

Dați click pentru a mări imaginea.

Ia legatura cu liderul SindFISC din institutie si intra cat mai curand in posesia cardului tau!

Vezi lista furnizorilor de servicii