Se incarca...

Procedura

Cum te poti alatura echipei SindFISC

Pasul 1

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti doresti cu adevarat o schimbare in viata ta! Dupa care, uitandu-te in jurul tau, sa cercetezi, sa te documentezi, sa incerci sa crezi ca prin implicarea ta, vei reusi alaturi de colegii tai din Finantele Publice, impreuna cu echipa de start a SindFISC si a celor care ni se vor alatura pe parcurs, sub umbrela acestei organizatii sindicale nationale numai a noastra a finantistilor, sa  participi la schimbarea in bine a lucrurilor, atat pentru tine ca persoana cat si pentru institutia in care iti petreci cel mai mult timp din viata cotidiana, desfasurandu-ti activitatea.

Pasul 3

Se completeaza adeziunea, se semneaza si se trimite scanata la Secretariatul General SindFISC, e-mail: office@sindfisc.ro sau liviu.toader@mfinante.ro. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa sunati la tel. 0742 129 478. Rugamintea noastra este de a completa cat mai lizibil campurile din adeziune pentru prelucrarea corecta a datelor dumneavoastra. In ceea ce privesc demersurile ulterioare, se vor ocupa angajatii nostri.

Pasul 2

Poti consulta pagina de facebook a organizatiei sau pagina de web www.sindfisc.ro Aici poti consulta Statutul organizatiei precum si alte informatii necesare pentru informare. In josul paginii de web vei gasi un camp de unde se poate descarca adeziunea.

Pasul 4

In momentul in care dvs. constatati ca sunt mai mult de 15 persoane din institutie care deja au aderat la SindFISC sau doresc acest lucru, avem rugamintea sa ne contactati cat mai repede posibil pentru deplasarea unei echipe din structura executiva de conducere nationala a sindicatului, la nivelul institutiei din care faceti parte, pentru organizarea unei sedinte de sindicat si constituirea grupei sindicale.